Covebo Venlo

Hakkesstraat 32, 5916 PX
T: +31 (0)77 477 2033
E: venlo@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Venlo

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Venlo

Welkom bij ons uitzendbureau in Venlo. Venlo is dé logistieke hotspot van Europa. Door goed personeel, kennisdeling en door de ideale ligging een van de motoren van onze economie van Zuidoost Nederland. Een regio waar ook het zwaartepunt van de industriële bedrijvigheid in ons land ligt. Venlo ligt zowel logistiek als industrieel, in het hart van de bedrijvigheid. Door onze diverse diensten bieden wij een compleet pakket van flexibele personele dienstverlening.

Dagelijks hebben wij zo'n honderd mensen aan het werk in de productie en logistiek en honderd vakkrachten in de techniek. Het verschil maken voor mensen met ambitie.

Van orderpickers tot productiemedewerkers en van allerlei soorten lassers tot CNC-operators. Wij krijgen energie van de inhoudelijke contacten die we dagelijks hebben met onze tientallen tevreden klanten. Samen met onze partners zorgen we voor een optimale flexibele bezetting met kwaliteit van dienstverlening en kostprijsbesparing als uitgangspunt. En dit alles met in het achterhoofd dat alles achter de schermen Gewoon Goed Geregeld is. Geen gedoe, optimale flexibiliteit tegen een zo optimaal mogelijke kostprijs. Dat is waar ons hart sneller van klopt.

Vragen over de dynamische wereld van ons uitzendbureau in Venlo? De koffie staat klaar!

Covebo Venlo

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!

Robert Szilagyi
Robert Szilagyi
Tom van Enckevort
Tom van Enckevort
Kasia Malorny
Kasia Malorny
Sander Everaerts
Sander Everaerts
Renata Sevriens
Renata Sevriens
Hanneke Cox
Hanneke Cox
Renata van der Wal
Renata van der Wal
Adrian Wolniak
Adrian Wolniak
Wioletta Szulc
Wioletta Szulc
T:
E: