Covebo Venlo

Kaldenkerkerweg 88, 5915 AD
T: +31 77 477 20 33
E: venlo@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Venlo

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Venlo

Welkom bij ons uitzendbureau in Venlo. Venlo is dé logistieke hotspot van Europa. Door goed personeel, kennisdeling en door de ideale ligging een van de motoren van onze economie van Zuidoost Nederland. Een regio waar ook het zwaartepunt van de industriële bedrijvigheid in ons land ligt. Venlo ligt zowel logistiek als industrieel, in het hart van de bedrijvigheid. Door onze diverse diensten bieden wij een compleet pakket van flexibele personele dienstverlening.

Dagelijks hebben wij zo’n honderd mensen aan het werk in de productie en logistiek en honderd vakkrachten in de techniek. Het verschil maken voor mensen met ambitie. Samen met onze partners zorgen we voor een optimale flexibele bezetting met kwaliteit van dienstverlening en kostprijsbesparing als uitgangspunt.

In 2020 heeft Covebo Venlo de krachten gebundeld met de collega’s van Covebo Tegelen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het uitzendvak helpen deze enthousiaste dames iedereen uit de regio aan een toffe baan. Productie, logistiek, techniek, maar ook administratieve of commerciële functies, ze zetten zich met hart en ziel in voor klanten en werkzoekenden!

En dit alles met in het achterhoofd dat alles achter de schermen Gewoon Goed Geregeld is. Geen gedoe, optimale flexibiliteit tegen een zo optimaal mogelijke kostprijs. Dat is waar ons hart sneller van klopt.

Vragen over de dynamische wereld van ons uitzendbureau in Venlo? De koffie staat klaar!

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Kasia Malorny -
Kasia Malorny
Hanneke Cox -
Hanneke Cox
Renata van der Wal -
Renata van der Wal
Paulina Gralak -
Paulina Gralak
Paul Garcia Quijada -
Paul Garcia Quijada
Tom van Enckevort -
Tom van Enckevort