Covebo Tilburg

Contact

+31 (0)13 762 0950
tilburg@covebo.nl
Marga Klompeweg 11
5032 MP Tilburg

Over deze vestiging

De vestiging Tilburg, gevestigd op bedrijventerrein Katsbogten langs de A58, heeft specialisaties in de sectoren techniek, productie en logistiek. Dit is niet vreemd, met steden als Tilburg, Breda en Eindhoven nabij, die bekend staan als één van de grootste logistieke en technische hotspots van Nederland.

Met onze club hardwerkende mensen, die jarenlange ervaring hebben in de eerder genoemde sectoren, streven wij iedere dag naar de optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Wij regelen graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. We luisteren actief naar de wensen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten. Deze toegewijde inzet kenmerkt de aanpak van Covebo Tilburg.

Onze dienstverlening richt zich met name op de provincie Brabant. Maar dankzij een goede interne samenwerking kunnen wij ook aan landelijke projecten invulling geven. Covebo Tilburg bemiddelt naast internationaal personeel ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Welkom in de dynamische wereld van Covebo Tilburg, wij zijn u graag van dienst!

Team Tilburg

Contact­personen

Anna Iwanowa

Damian Sudomir

Malgorzata Sudomir

Sebastian Olszewski

Wojciech Ognisty

Lukasz Szalagiewicz

Nina Kosydor

Bekijk al onze vacatures