2 min13 oktober 2021

De Covebo Challenge – even terugblikken

Het jaar 2021 staat in het teken van ‘Covebo 20 Jaar’. Een feestelijk jaar, waarin verschillende activiteiten gepland staan.

Een van deze activiteiten vond 10 oktober jl. plaats: de ‘Covebo Challenge’! Een dag waarop we met ruim 250 collega’s en familieleden sportief aan de slag gingen om geld op te halen voor Stichting IJzersterk.

Stichting IJzersterk
In Nederland worden per jaar 800 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. De meeste hiervan overlijden voordat ze volwassen zijn, omdat er nog geen behandeling mogelijk is. Inmiddels weten we dat er meer kinderen doodgaan aan een stofwisselingsziekte dan aan kanker. Geld voor onderzoek is de enige weg naar genezing van deze kinderen.

Alie Nagel richtte daarom op 13 maart 2014 samen met Maayke van Schijndel de stichting IJzersterk op. Het doel van de stichting is het wetenschappelijk onderzoek naar NBIA steunen, zodat de oorzaak van deze ziekte kan worden gevonden en een bijpassende behandeling kan worden geboden. Ook geeft stichting IJzersterk voorlichting over NBIA om mensen bewust te maken van het bestaan en de ernst van de ziekte.

Onze collega’s, supporters en andere over de Covebo Challenge:

 ‘Wat een gave dag om met zoveel collega’s samen te sporten voor stichting IJzersterk’

‘Na een sportieve dag hebben we onder het genot van een hapje en drankje kunnen vieren dat het allemaal niet voor niets was, want 33.482,- ophalen voor het goede doel mag gevierd worden!’

‘Yes! We did it! Trots op ons als Covebo.’

running  swimming  cycling

Vroeg in de ochtend stonden de eerste collega’s klaar op het Experience Island in Loon op Zand om te beginnen aan de 160 km fietstocht, gevolgd door alle andere sporten met verschillende afstanden. Na een hele geslaagde, sportieve en vooral gezellige dag hebben we een bedrag van 33.482.- mogen doneren! Extra leuk nieuws: dat bedrag kan nog worden verhoogd! Tot het einde van de week is er nog de mogelijkheid om geld te doneren voor Stichting IJzersterk via deze link.

Ons beste zelf zijn doen we samen!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Hier in Bergen op Zoom verblijven straks 435 internationale medewerkers

3 min17 mei 2022

Maatt en Covebo New Energy fuseren

2 min10 februari 2022

Krijg je evenveel salaris via een uitzendbureau?

2 min22 december 2021