1 min14 januari 2019

Covebo nieuwe stadionnaamgever VVV-Venlo

 

Met ingang van vandaag gaat het stadion van VVV-Venlo verder als ‘Covebo Stadion - De Koel’. “We gaan voor een duurzaam partnership. Zowel in onze dagelijkse werkzaamheden met onze medewerkers en klanten, als in de sponsorcontracten. Daarbij zoeken we dezelfde kwaliteit waar wij als Covebo voor staan: menselijk en gewoon goed geregeld”, legt Roy Bouten van Covebo uit.

covebo-stadionnaamgever-vvv-venlo

Daarbij is het oog gevallen op VVV-Venlo. Dit seizoen trad Covebo toe tot de KoelClub, waarmee het uitzendbedrijf een substantiële sponsor werd van de club. Dankzij de bereidwillige medewerking van hoofdsponsor Seacon Logistics, wordt daar nu de stadionnaamgeving aan toegevoegd. Voor Seacon Logistics betekent dat niet dat er een stap terug wordt gedaan in de betrokkenheid bij VVV-Venlo. Integendeel. De hoofdsponsor is de laatste jaren alleen maar méér gaan doen. Door nu plaats te bieden aan nieuwe namen die bij VVV-Venlo in het oog springen, biedt Seacon Logistics VVV-Venlo de mogelijkheid om commercieel door te groeien.

Voortaan heet het stadion dus ‘Covebo Stadion - De Koel -’. Het contract met Covebo loopt tot en met seizoen 2020-2021. Uiteraard is VVV-Venlo trots op het uitdragen van de naam Covebo in alle uitingen die verwijzen naar het stadion. “We zijn Covebo enorm dankbaar dat het bedrijf zich op deze bijzondere wijze verbindt aan VVV-Venlo. Het zegt iets over de nauwe relatie die we in korte tijd met elkaar hebben opgebouwd.”

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

FNV enthousiast: arbeidsmigrantenhuisvesting, hoe het ook kan

2 min16 september 2020

Covebo Zorg, hét nieuwe specialisme van Covebo

3 min1 september 2020

Testcentrum in Nijkerk en Eindhoven om de kwaliteit van arbeidskrachten te verbeteren

3 min31 augustus 2020