Werken over de grens

Grensoverschrijdende werkzaamheden in België of Duitsland brengen een hoop extra regels met zich mee. Denken ‘Europa is één, dus dat komt wel goed’ is een grote denkfout. Want ieder land heeft zijn eigen arbeids-, sociaalverzekerings- en fiscale regels. Het gevaar dat enkele regels over het hoofd worden gezien is hierdoor des te groter. Iets waar we geen van allen mee geconfronteerd willen worden.

Covebo heeft daarom een gespecialiseerd team dat iedere dag bezig is met het vervullen van vacatures voor grensoverschrijdende arbeid in Duitsland en België. We kunnen zowel kandidaten werven als een kandidaat begeleiden die graag in het buitenland wilt werken.

Compliant werken in het buitenland

Ons crossborderteam is in België aangesloten bij de Federgon en in Duitsland hebben wij een vergunning (via het Arbeitsagentur) voor het uitzenden. Wij zorgen ervoor dat u compliant en zonder zorgen grensoverschrijdend kunt blijven ondernemen. Daarnaast kunnen onze consultants extra instroom genereren van kandidaten om vacature(s) over de grens in te vullen! De voordelen hiervan zijn:

  • Extra instroom van kandidaten uit Nederland/België/Duitsland.
  • Sneller kunnen vervullen van knelpunt vacatures.
  • Bij een Belgisch/ Duits uitzendcontract geen BTW.
  • Tot 24 maanden flexibiliteit via (Nederlands) uitzendsysteem.
  • Flexibele contracten en correcte verloning volgens Belgische, Duitse en/of Nederlandse wetgeving.

Vacatures voor grensoverschrijdende arbeid?

Een mooie opdracht in België en/of Duitsland op de planning? Het Crossborder team helpt u de vacature(s) in te vullen en zorgt ervoor dat u compliant aan het werk kunt. Zowel voor werk in Duitsland als België bent u bij ons specialistische Crossborder team aan het juiste adres.

Wilt u werken in België of Duitsland?

Neem contact op met het Crossborder team en overleg wat je wensen zijn. Zij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan en maken je wegwijs in de wereld van de grensarbeider. Ook je eventuele zorgen over pensioen, zorgverzekeringen, vakantiegeld et cetera kan met hen worden bespreken. Ze weten precies hoe & wat.

Crossborder team België-Nederland
Maike Luypers
Tel: + 31 113 244 932
Mail: crossborder.be@accentcovebo.nl    

Crossborder team Duitsland-Nederland
Tobias Glanz
Tel: +31 6 44 65 43 13
Mail: crossborder.de@accentcovebo.nl