Automotive personeel

Schadeherstellers of automonteurs gezocht? Onze vakkrachten hebben passie voor het vak en hebben aantoonbare werkervaring. Wij stellen graag onze kandidaten aan u voor! Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 0881410797.

De juiste kandidaat op de juiste plek

Benieuwd hoe we dat doen?
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!

Onze automonteurs en schadeherstellers

wat kunt u van hen verwachten?

Onze automonteurs hebben plezier in hun vak en worden er blij van om zelfstandig diagnoses vast te stellen, reparaties van de voertuigen uit te voeren en onderhoudsbeurten te geven inclusief de eindcontrole. Ze kunnen klachten en problemen vertalen naar een technische oplossing. Er mag ook verwacht worden dat ze op de hoogte zijn van die nieuwste ontwikkelingen, materialen en technieken.

Onze schadeherstellers zijn specialist binnen hun vakgebied! Zowel de montage/demontage medewerker, de plaatwerker en de voorbewerker/spuiter werken zelfstandig en hebben aantoonbare ervaring binnen hun specialisme. Demonteren, plaatwerken, plamuren, de auto glad schuren en spuiten in de juiste kleur behoren tot hun dagelijkse werkzaamheden. Zoekt u een allround schadehersteller? Ook die stellen we graag aan u voor.

Onze ervaren vakmannen

voldoen aan de volgende eisen:
  • Zelfstandig opdrachten afwerken
  • Aantoonbare ervaring met de gevraagde werkzaamheden
  • Een goede lichamelijke conditie
  • Kennis van de nieuwste materialen en technieken
  • Een afgeronde opleiding in de richting van automonteur/schadehersteller
  • Werken secuur en precies

Laat uw gegevens achter of bel naar 0881410797.