Covebo Apeldoorn

Klein Hattem 73, 7339 HM
T: +31 55 206 99 00
E: apeldoorn@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Apeldoorn

Hèt uitzendbureau van Apeldoorn

Welkom bij Covebo Apeldoorn! Ons uitzendbureau in Ugchelen, dat onderdeel is van de gemeente Apeldoorn.

Wij zijn gespecialiseerd in de techniek en iedere dag zijn wij bezig met een zo‘n goed mogelijke dienstverlening voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Door persoonlijke aandacht weten wij wat er speelt en kunnen wij meedenken in de oplossing. We doen wat we zeggen en regelen graag alles tot in de puntjes. Zo zorgen wij ervoor dat Ieders Wereld van Werk, Gewoon Goed Geregeld is!

Met onze vestiging in Ugchelen zijn wij actief in de stedendriehoek, maar door onze grote netwerk aan kantoren door het hele land, vullen wij ook moeiteloos projecten door de rest van Nederland in!

 

Hulp nodig bij het zoeken van Nederlands of internationaal personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij ons grote netwerk en onze eigen internationale wervingskantoren door heel Europa, vinden en selecteren wij de allerbeste professionals voor jouw vacatures.

Kunnen we je helpen met het zoeken van een nieuwe uitdaging? Door ons grote netwerk van opdrachtgevers hebben een groot aanbod van banen. Neem vrijblijvend contact met ons op, en dan kijken wij samen met jou naar de juiste baan voor jouw!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of mail ons gerust!

Covebo Apeldoorn

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Gerhard Bronkhorst
Gerhard Bronkhorst
Denny Broekhuis
Denny Broekhuis

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?