Covebo Tilburg

Zevenheuvelenweg 8, 5048AN Tilburg
T: +31 13 762 09 50
E: tilburg@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Tilburg

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Tilburg

Ons uitzendbureau in Tilburg, gevestigd op bedrijventerrein Katsbogten langs de A58, heeft specialisaties in de sectoren techniek, productie en logistiek. Dit is niet vreemd, met steden als Tilburg, Breda en Eindhoven nabij, die bekend staan als één van de grootste logistieke en technische hotspots van Nederland.

Met onze club hardwerkende mensen, die jarenlange ervaring hebben in de eerder genoemde sectoren, streven wij iedere dag naar de optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

 

Wij regelen graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. We luisteren actief naar de wensen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten. Deze toegewijde inzet kenmerkt de aanpak van Covebo Tilburg.

Onze dienstverlening richt zich met name op de provincie Brabant. Maar dankzij een goede interne samenwerking kunnen wij ook aan landelijke projecten invulling geven. Covebo bemiddelt naast internationaal personeel ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Welkom in de dynamische wereld van ons uitzendbureau in Tilburg, wij zijn u graag van dienst!

Covebo Tilburg

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Damian Sudomir -
Damian Sudomir
Ewelina Wrona -
Ewelina Wrona
Rafal Koniuszek -
Rafal Koniuszek
Bo de Bresser -
Bo de Bresser
Remco Donders -
Remco Donders
Daniel Cojocaru -
Daniel Cojocaru
Fabian Wojcik -
Fabian Wojcik
Karolina Starzynska -
Karolina Starzynska
Kylie Lelieveld -
Kylie Lelieveld