2 min16 december 2021

2021: een jaar vol verbintenis en plezier

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn: in 2021 vieren wij bij Covebo ons 20-jarig jubileum. Dat vinden wij iets om te vieren omdat we trots zijn. Trots dat we vanuit een businessplan van twee zwagers, ergens op een zolderkamer, zijn uitgegroeid naar een succesvolle uitzendgroep. Het jaar is bijna tot een einde gekomen en een feestelijk jaar als deze willen we minimaal net zo feestelijk afsluiten: ‘we’re going out with a BANG!’ Dé grote hoofdprijs van de loterij is gister dan ook uitgereikt en hóe! Ben je benieuwd, kijk dan de video:

‘We spannen ons iedere dag in om ieders wereld van werk Gewoon Goed Geregeld te hebben. Om dat te kunnen doen proberen wij voor onze medewerkers een inspirerende en veilige omgeving te creëren, waarin mensen zelf keuzes maken en het oké is om fouten te maken. Zo creëren we verbinding en we zijn trots dat we die verbinding in deze tijd terug zien. Door te geloven in de kracht van onze mensen en door met veel plezier, vrijheid én verantwoordelijkheid iedere dag weer aan de slag te gaan, staan we waar we nu staan en kunnen we ons 20-jarig jubileum samen, op afstand, vieren.' - Dennis Denekamp, directieteam Covebo Uitzendgroep.

Hoe hebben we dat dan gevierd? Uitbundig! Door het jaar heen zijn er verschillende (corona-proof) activiteiten georganiseerd om onze uitzendkrachten, opdrachtgevers en onze medewerkers in het zonnetje te zetten. Zo zijn er zomerpakketten uitgedeeld, hebben we tijdens de Covebo Challenge gesport voor het goede doel, is de borrelbus langs geweest om hoogtepunten te vieren en ga zo maar door!

Bovenop al deze festiviteiten was daar ook de Covebo Loterij voor alle interne medewerkers. Iedere 20e van de maand zat men vol spanning voor de laptop, want wie weet was jij de gelukkige winnaar! De prijzen? Die varieerde van 5 kilo aardappels of pepernoten tot een ballonvaart, een uitje naar de Efteling en zelfs een weekend Parijs.

Op naar een nieuw jaar vol grote ambities, samen met onze uitzendkrachten, opdrachtgevers en medewerkers.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023