2 min31 augustus 2016

Accent Covebo Group neemt PRAN over

Nijkerk, 31 augustus 2016 - In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, waarbij de druk op specifieke doelgroepen als technisch personeel en jongeren steeds groter wordt, heeft Accent Covebo Group een mooie stap gezet. Wervingsorganisatie PRAN, een bedrijf met veel ervaring in de werving van personeel buiten de Nederlandse grenzen, wordt onderdeel van Accent Covebo Group!

Investeren in capaciteit buiten Nederland

In de huidige markt is het hebben van de juiste kandidaten de sleutel tot het succes van een uitzendorganisatie. De Nederlandse arbeidsmarkt is in het afgelopen jaar 180 graden omgedraaid en blijkt voor Accent Covebo Group niet groot genoeg meer om aan de vraag van de opdrachtgevers te voldoen. Daarom investeert men ook flink door in de capaciteit over de grenzen. In de thuismarkt van Covebo, Polen, wordt met de komst van PRAN verder uitgebreid, maar daarnaast wordt de aandacht ook gericht op andere landen binnen Europa. Een belangrijke stap in het realiseren van de gezamenlijke ambitie: een top 10 positie in de Nederlandse uitzendmarkt

Over PRAN

PRAN is een wervingsorganisatie met een vestiging in Venlo, drie vestigingen in Polen en een in Spanje. Ze zenden zelf niet uit, maar werven mensen voor uitzendbureaus in Nederland. Dit doen zij al sinds 2004 en in die ruim 12 jaren hebben zij specifieke wervingskennis en kunde opgebouwd binnen diverse specialismes.

Over Accent Covebo Group

Accent Covebo Group is in 2015 ontstaan na de overname van Covebo Uitzendgroep door Accent Jobs Nederland. Waar Covebo Uitzendgroep zich voornamelijk focust op het leveren van internationaal personeel en Nederlandse vakkrachten in de sectoren bouw, techniek, productie en logistiek, is Accent

Jobs gespecialiseerd in uitzendjobs met optie vast en opereren zij voornamelijk op de Nederlandse arbeidsmarkt. De meeste kantoren van Covebo Uitzendgroep zijn gevestigd in Midden- en Noord-Nederland, Accent Jobs is vooral te vinden in het zuiden van Nederland. Door de krachten te bundelen kan Accent Covebo Group nu gemakkelijk elke regio in Nederland bedienen.

Met de overname van PRAN zet Accent Covebo Group een mooie stap om haar groeidoelstellingen, met name in de specifieke doelgroepen bouw, techniek, productie en logistiek, te realiseren.

 

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Kabinet neemt maatregelen voor zzp’ers – coronavirus 2

4 min2 april 2020

Te leen: Covebo auto voor zorgpersoneel!

1 min25 maart 2020

Kabinet neemt maatregelen voor zzp’ers - coronavirus

4 min24 maart 2020