2 min25 januari 2021

Covebo ook aankomend seizoen naamgever van Covebo Stadion – De Koel –

Covebo Uitzendgroep verlengt omwille van vol stadion én wil juist in deze tijden de club een warm hart toedragen!

Een kleine twee jaar geleden werd er tijdens de nieuwjaarsreceptie van VVV-Venlo geproost op een mooi en succesvol nieuw jaar. En dat kwam er! Die avond werd er namelijk meteen een nieuwe stadionnaam(gever) gepresenteerd. Sinds 7 januari 2019 is Covebo Uitzendgroep dan ook trotse naamgever van Covebo Stadion - De Koel -. Het contract werd destijds getekend voor tweeëneenhalf jaar en liep tot en met dit ‘bijzondere’ seizoen.

Covebo Stadion - De Koel - is rondom wedstrijden van VVV-Venlo vaak een onneembare vesting gebleken. Spanning en sfeer gegarandeerd. Ook is het stadion een thuis voor de vele supporters en partners, waarin gezelligheid en ontmoetingen centraal staan. En juist dat… hebben we dit bijzondere seizoen gemist.

Sjors Billekens (Area Sales Director) en Jack Janssen (Vestigingsmanager) van Covebo zijn in hun nopjes met de contractverlenging. “Wij zijn trots op het feit dat wij juist in deze tijden de club een warm hart kunnen toedragen, wij hopen dan ook dat velen ons gaan volgen en dat we snel weer samen mogen komen in ons mooie en karakteristieke Covebo Stadion – De Koel -. De naamsbekendheid van Covebo heeft de afgelopen 2,5 jaar een enorme boost gekregen door het verbinden van onze naam aan De Koel, zowel regionaal als ook landelijk. Daar hopen wij de komende tijd dan ook nog onze vruchten van te plukken, zodat het voor iedereen een win-win situatie is en blijft.”

Als stadionnaamgever geniet Covebo van een vol stadion. Van de gedrevenheid van spelers en staf, maar zeker ook van het aanwezige publiek en al het mooie wat dat met zich meebrengt. En dus besloot Covebo afgelopen week om er nog een seizoen aan vast te plakken. Een extra jaar Covebo Stadion - De Koel - dus. Mét publiek, met spanning en sfeer. Gewoon Goed Geregeld!

Niels Mulders (Commercieel Manager VVV Venlo): “Wij zijn Covebo ontzettend dankbaar voor dit mooie signaal wat zij geven. Juist in deze tijden is het natuurlijk extra bijzonder dat we deze steun voelen van onze zeer gewaardeerde partners. De samenwerking met Covebo is uiterst prettig te noemen en hier gaan we de komende tijd nog meer mooie dingen mee doen. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer mét publiek, want dat verdiend niet alleen VVV, maar zeker ook Covebo, op naar nog meer onvergetelijke momenten in Covebo Stadion – De Koel -.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Covebo Harderwijk vertelt: ‘Werken met arbeidsmigranten vraagt om goede organisatie’

4 min16 februari 2021

20-jarig jubileum Covebo

3 min6 februari 2021

Covebo’s online kerst levert mooi bedrag op voor 3 goede doelen

2 min24 december 2020