1 min16 juni 2021

Covebo Uitzendgroep trotse initiatiefnemer van campagne Arbeidsmigratie Werkt!

Er wonen inmiddels meer dan een half miljoen mensen in ons land uit andere Europese landen, die veel werk voor ons verzetten. Ze worden niet altijd netjes behandeld, waar het om wonen, werken en gezondheid gaat. Toch vinden de meesten het hier leuk en ze willen graag kennis met ons maken.

Er wordt veel over arbeidsmigranten gesproken, maar niet of nauwelijks mét arbeidsmigranten. Er is nu een initiatief dat daar werk van wil maken. Met de campagne ‘Arbeidsmigratie werkt’ gaan we laten zien wie deze mensen zijn en dat arbeidsmigratie ons allemaal helpt als we het goed organiseren.

Als het werk er op zit

Enkele hoofdpersonen van de campagne (Klaudia, Yordan en Aleksandra) laten ons zien wie zij eigenlijk zijn als het werk er op zit. En dat is veel meer dan alleen orderpicker of heftruckchauffeur. In onder meer video’s die op grote schaal via internet verspreid worden, maken we kennis met hen. En op de website www.arbeidsmigratiewerkt.nl  kunnen we meer over hen lezen. En over hoe belangrijk het is dat ze hier zijn.

Bekijk de video van Jordan

Waar wordt hij blij van in zijn vrije tijd en wat zijn zijn dromen?
Covebo Uitzendgroep trotse initiatiefnemer van campagne Arbeidsmigratie Werkt! -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

De stichting Ontmoet de Arbeidsmigrant, waar Covebo Uitzendgroep trotse initiatiefnemer van is, heeft als doel het informeren van het publiek en bestuur in Nederland over het belang van arbeidsmigratie. Deze stichting wil Nederlanders en migranten kennis laten maken. De stichting is opgericht door een brede initiatiefgroep waarin werkgevers, huisvestingsbedrijven, brancheorganisaties, overheden en het Expertisecentrum Flexwonen samenwerken.

Meer informatie over de campagne en de partners die deze steunen vindt u op www.arbeidsmigratiewerkt.nl

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Controleer of jouw uitzendbureau eerlijk en betrouwbaar is

5 min3 juni 2024

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024