2 min17 augustus 2021

De voordelen van werken via een uitzendbureau

We leven in een drukke maatschappij, waar we steeds meer sociale druk voelen, maar ook de druk om te presteren. Ook is er steeds meer aandacht voor werkplezier: doe jij wel echt wat je leuk vindt? Met uitzendwerk ben je flexibel en heb je de kans om jouw eigen loopbaan uit te stippelen. Lees hieronder de voordelen van uitzendwerk.

Een goede balans tussen werk en privé

Dat is precies wat uitzendwerk zo aantrekkelijk maakt. Je kunt zelf bepalen wat jouw ideale balans is. Een goede balans zorgt voor minder stress en genoeg tijd voor het thuisfront. Bij vaste banen kan de balans soms verstoord zijn, bijvoorbeeld door een te hoge werkdruk.

Beloning en arbeidsvoorwaarden 

De beloning en de arbeidsvoorwaarden zijn ook bepalend voor het vinden en accepteren van een baan. Wist je dat hier helemaal geen verschil in zit bij een vaste baan en uitzendwerk? Je hebt als uitzendkracht dus dezelfde rechten en plichten als een vaste medewerker. Jij en jouw opdrachtgever zijn flexibel: jij bepaalt jouw eigen loopbaan.

Een prettige werkomgeving

Werkplezier is erg belangrijk om jouw werk leuk te blijven vinden. Misschien doe je ongemerkt al jaren niet meer waar je hart echt ligt. Of ben je toe aan een andere uitdaging. Dan is dit het moment om te kijken naar een werk waar je meer plezier in hebt. Er is veel behoefte aan goede vakmensen, waardoor je een grote kans hebt om snel ergens anders aan de slag te gaan. Dus blijf niet stilzitten, maar bepaal je eigen toekomst.

Hou plezier door afwisseling

“Covebo is een leuk uitzendbureau. Ze zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt en dat je aan het werk blijft. Inmiddels werk ik al 2 jaar voor Covebo! Ik ben aan het werk geweest in de techniek, op de bouw en nu in de metaal.” Dit is een uitspraak van een uitzendkracht die via Covebo steeds weer nieuwe opdrachten vindt en daardoor ook elke keer weer een stap vooruit maakt.

Zin om je in een vertrouwde omgeving te ontwikkelen?

Wat ook bijdraagt aan werkplezier, is een omgeving waar er naar je geluisterd wordt en waar je gewaardeerd wordt om de talenten die je hebt. Die omgeving creëren we graag een uitdagende omgeving voor jou.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

ABU CAO voor uitzendkrachten 2022

2 min25 november 2021

Werken als loodgieter: hét oog voor detail

2 min28 oktober 2021

Lassers zijn de verbinders

2 min7 oktober 2021