2 min22 maart 2023

Maak kennis met onze nieuwe afdeling uit Almere; Covebo Office!

Wellicht ben je er al van op de hoogte, maar de kans is groot dat je er nog onbekend mee bent. Het is een recente happening binnen Covebo. Onze vestiging in Almere heeft namelijk het nieuwe Covebo Office opgezet! We horen je denken; Wat houdt Covebo Office precies in? Lees dan vooral verder, want in het blog worden alle belangrijke punten verteld!  

Heb jij al ervaring of ligt jouw interesse bij bouw & techniek? Heb je geen gouden handjes maar lijkt het je wel leuk om binnen deze branche te werken? Dan is Covebo Office dé perfecte optie voor jou! Denise Veen  en Anneloes Stek, werkzaam bij Covebo Almere, zijn in oktober 2022 deze nieuwe afdeling gestart, waarbij opdrachtgevers op breder vlak nog meer kunnen worden voorzien. 

Functies
De naam Covebo office zegt het al. De afdeling beschikt over kantoormedewerkers, speciaal voor UTA-personeel. De functies die binnen deze branche vallen zijn administratief medewerkers, werkvoorbereiders, projectleiders en calculators. Bij Denise en Anneloes staat centraal dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Goede begeleiding
Medewerkers die via Covebo office terecht komen bij een klant, gaan direct bij het bedrijf in loondienst. Bij zzp’ers is er sprake van een wekelijkse uitbetaling. Wat je van Covebo office kan verwachten is goede begeleiding naar een baan. Zij helpen je van A tot Z klaar te stomen voor de start aan je nieuwe dienstverband.  

Successen
Inmiddels zijn er al successen behaald en zijn de eerste mensen geholpen aan een nieuwe baan. Toekomstgericht biedt dat veel perspectief voor deze nieuwe afdeling uit Almere. Covebo office is daarom ook druk op zoek naar nieuwe medewerkers voor hun grote klantenbestand.  

Ben jij opzoek naar een baan op kantoor en ligt jouw interesse bij bouw & techniek? Woon je in Almere of omgeving? Dan zit je bij Covebo office helemaal goed! Bekijk ons aanbod in vacatures via onderstaande knop. 

Office vacatures     Of neem direct contact op!

 

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023

Het minimumuurloon komt eraan. Wat betekent dit voor u als klant van Covebo?

2 min16 oktober 2023

Vitality Week: focus op vitaliteit en werkgeluk

2 min15 september 2022