4 min7 juli 2017

26 originele out-of-officeberichten

Beste, momenteel ben ik niet op kantoor. Ik geniet op dit moment van mijn vakantie. Gelieve bij dringende zaken contact opnemen met mijn collega’s op… bla bla bla. Hoe saai kan een out-of-officebericht zijn? Lees hieronder hoe het anders kan… Nee, moet!

Voor de selfdestroyer

1. Van 10/07 tot 26/07 is deze mailbox gesloten. Alle e-mails die ik tijdens deze periode ontvang, worden automatisch vernietigd. Just saying…

2. Ik ben op vakantie van 10/07/2017 tot 26/07/2017. Iedereen mag mij één e-mail sturen. Als je er meer stuurt, zal ik willekeurig al je e-mails verwijderen tot er maar één overblijft. Kies dus nauwkeurig welke je stuurt. Pas op, dit was je eerste mail...

Voor de ongeduldige

3. De e-mailserver kon jouw internetverbinding niet vinden. Jouw bericht is daardoor niet verzonden. Start je computer opnieuw op en probeer je e-mail opnieuw te verzenden.

Voor de grapjas

4. Momenteel geniet ik van een vakantie in Aruba. Is het mogelijk om mij te bellen in plaats van te mailen? Ik handel dit liever over telefoon af. Als ik niet antwoord, blijf proberen. Vermoedelijk sta ik op de skipiste en heb ik geen ontvangst.

5. Thank you for your email. Your credit card has been charged €5.99 for the first ten words and €1.99 for each additional word in your message.

6. I am currently out of the focus. I will make my great comeback on Monday August 3th. And it will be better than before…..

Voor de onbereikbare

7. Ik ben momenteel niet op kantoor. Ik heb mijn mobiele telefoon bij de hand, maar het nummer geef ik liever niet. Als je hem kan raden, beloof ik je dat ik de telefoon zal opnemen. (vergeet niet om je mobiele nummer uit je handtekening te halen. Padum Tshhhh)

8. Ik ben niet op kantoor van 10/07/2017 tot 26/07/2017 en heb ook geen toegang tot mijn e-mails. Als dit een noodgeval is, bel dan 112.

Voor de durver

9. I am currently out at a job interview and will reply to you if I fail to get the position.

10. I’m not in the office right now but if it’s important, tweet me using #YOUAREINTERRUPTINGMYVACATION!

11. I am on paid leave right now for two weeks. When I get back, I will be on paid return. Upon completing my one week of paid return, I will address any issues or questions you have at a pace I am comfortable with. This is most likely a pace that you will not be comfortable with.

12. Sorry to have missed you but I am at the doctors having my brain removed, so that I may be promoted to management.

13. Ik ben weggelopen en heb me aangesloten bij een ander circus.

Voor de mens van weinig woorden

14. Ik hou van ballonnen en kaas.

Voor de geschiedkundige

15. If you’re reading this, Doc Brown was unable to make lightning strike the clock tower, and I’m stuck in 1985. I won’t be able to respond to emails or voicemail until 9ish on Monday, August 3rd, 2015, or until email is invented -- whatever comes first.

Voor de zatlap

16. I am currently out of the office and probably out-of-my-mind drunk. Enjoy your workweek.

Voor de arrogante

17. I'm out of the office. If you have immediate questions or concerns, please contact my manager [insert name here]. If your questions or concerns are not immediate, you might want to ask yourself why you emailed me.

18. Overweeg je om me op mijn mobiel te bellen, denk dan lang en hard na. En doe het niet, tenzij je denkt dat ik ervan ondersteboven zou zijn als ik het nieuws niet vernomen had. Ik zal er niet van ondersteboven zijn als ik de nieuwe single van Justin Bieber mis.

19. Ik ben weg tot (datum). Voel je tijdens mijn afwezigheid vrij om (naam) te contacteren. Hij/zij zal jou ook niet helpen.

20. I am currently in the office but swamped with work. This work was probably due to something you already requested. If you are sending me another request, go ahead and recall your email now.

Voor de luiaard

21. I will be away from work for one week while training. When I return, don't expect any improvement.

22. Op jaarlijks verlof. Hopelijk win ik de lotto en kom ik nooit meer terug.

23. I am out of the office at the moment. Unfortunately, I'm returning tomorrow.

Voor de mannen en de vrouwen en…

24. (For females only) I'm on vacation through the 23rd. If you have any questions, issues, or concerns, please feel free to call my colleague [insert name here] while I'm out. If you're a single guy, good looking, and want to travel to Mexico to have a little "fun", call me at [insert phone number here].

25. (For men only) I am currently out of the office on maternity leave.

26. I will be out of the office for the next 2 weeks for medical reasons. When I return, please refer to me as ‘Loretta’ instead of ‘Steve’.

Veel succes en geniet van jullie vakantie!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Van 8-urige werkdag naar flexibele werktijden

2 min1 mei 2024

Klaudia volgt haar droom in Nederland

3 min31 augustus 2022

Werken in de techniek? Echt iets voor vrouwen!

2 min15 juli 2022