2 min6 december 2016

Ronald McDonald huis ontvangt cheque van Covebo

Covebo bestond in 2016 15 jaar. Niet alleen een jubileum voor het bedrijf, maar ook voor oprichters John van de Veen en Gert Bouw! Dat werd, samen met de opening van het vernieuwde kantoor in Nijkerk, goed gevierd. Naast een mooi portret, ontvingen John en Gert een cheque met een bedrag dat ingezameld was door alle collega’s van Covebo. Deze cheque mocht gedoneerd worden aan een goed doel naar keuze.

Over die keuze hoefden de oprichters van Covebo niet na te denken: dat moest het Ronald McDonald huis in Utrecht worden. Een organisatie die zij beide een heel warm hart toedragen. In december was het zo ver: samen met CEO van Accent Covebo, Henk Buitink, reisden John en Gert af naar Utrecht om daar de cheque te overhandigen.

Natasja de Leeuw, manager van het Ronald McDonald huis in Utrecht nam de cheque in ontvangst en liet weten erg blij te zijn met de bijdrage vanuit Covebo.

Op dit moment wordt er in Utrecht naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis een nieuw ziekenhuis gebouwd: het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Dit ziekenhuis gaat zich gespecialiseerd richten op het behandelen en genezen van kinderkanker, wat betekent dat er in de toekomst nog veel meer ernstig zieke kinderen en hun ouders naar Utrecht zullen komen. Het Ronald McDonald huis in Utrecht zal de komende tijd dus flink uitgebreid moeten worden en daar kunnen ze alle hulp bij gebruiken. Er worden veel initiatieven ontwikkeld om geld in te zamelen, zoals de Homeride 2017.

Wil je meer weten over het Ronald McDonald Kinderfonds of wil je doneren? Kijk dan op www.kinderfonds.nl.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023