Schilders nodig?

Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en zijn inzetbaar voor zowel grote als kleinschalige binnen- en buitenprojecten. Wij voorzien u graag in uw vraag naar schilders voor zowel onderhoud als nieuwbouw. Vakmanschap en kwaliteit staan hierbij altijd voorop! Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 088-1410780.

Onze schilders

wat kunt u van hen verwachten?

Onze ervaren schilders voeren diverse werkzaamheden uit voor opdrachten voor zowel binnen- als buitenwerk. Denk hierbij aan het onderhoud en het klein- en grootschalig schilderwerk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Het profiel van onze ervaren schilders:

  • Afgeronde opleiding LBO, MBO en/of (aspirant) gezel
  • Aanvullende vakspecifieke opleidingen en cursussen
  • Enkele jaren relevante werkervaring met de eerdergenoemde werkzaamheden
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • In bezit van een geldig VCA
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Buitenlandse vakkrachten worden eerst uitvoerig getest op hun kennis en kunde. Lees in onderstaande alinea waarom wij investeren in buitenlandse schilders

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!

Tekort aan schilders in Nederland

Zoals u ongetwijfeld zelf heeft ervaren is er in Nederland een tekort aan schilders. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om te investeren in Europese vakkrachten. Covebo beschikt over opleidingscentra in vele Europese landen, hier worden de schilders getest op hun kennis en kunde voordat ze gaan werken. Wanneer de vakkrachten naar Nederland komen beschikken ze over de noodzakelijke vakkennis om naast het schilderwerk ook houtrotreparaties en sauswerk kwalitatief goed uit te voeren. Het uitvoeren van de juiste voorbewerking, het verwijderen van losse verflagen, houtrot, het opnieuw aanbrengen, gronden en plamuren zijn geen enkel probleem voor onze vakmannen. Naast vakkennis is zorgvuldigheid en plezier in het werk een vereiste.