Vakantiewerk Texel

Wil jij deze zomer werken én wonen op Texel? Voor deze leuke functie op het strand van Texel zijn wij opzoek naar enthousiaste medewerkers die het liefst het hele seizoen (tot ongeveer oktober) willen werken en verblijven op Texel. Het is geen vereiste dat je ervaring hebt in de horeca. Wat het belangrijkst is, is dat je de juiste instelling hebt en niet vies bent van werkweken van 40 uur (of meer) per week.

 

Een vakantiebaan op Texel

Wat krijg je?

Je mag zo snel als mogelijk starten! Als het voor jou te doen is om bij wijze van dit weekend nog te verhuizen dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Opgesomd:

  • Krijg jij een uurloon van €10,93 (bij 21 jaar en ouder);
  • Liggen de werktijden tussen 11:00 en 22:30;
  • Zal je minimaal 5 dagen per week minimaal 6 uur per dag werken;
  • Kan je op werkdagen mee-eten op het paviljoen;
  • Krijg je gratis onderdak ter beschikking in een huis die van alle gemakken voorzien is.

In jouw vrije tijd zijn er tal van activiteiten die je samen met jouw collega’s kan ondernemen op het eiland, bijvoorbeeld watersporten, fietsen, karten en parachutespringen!

Jouw vakantiewerk

Wat ga je doen?

De terrassen zijn weer open! Dat betekent dat het paviljoen in eerste instantie een paar personen zoekt die gedurende het gehele seizoen willen werken en verblijven op Texel! Jij zal samen met jouw collega’s voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het opnemen van bestellingen en het bedienen van de gasten. Het strandpaviljoen waar je komt te werken ligt vlakbij het centrum van De Koog op Texel. Vanuit de winkelstraat loop je binnen 5 minuten naar het paviljoen en de mooiste Texelse stranden. Het paviljoen staat op het strand en geeft direct uitzicht over de Noordzee. Tijdens de zomerperiode wordt het hier goed druk, omdat Texel onder zowel Nederlanders als toeristen een populaire vakantiebestemming is!

Het verblijf wordt gratis verzorgd door de eigenaar van het strandpaviljoen in de vorm van een volwaardig huis met een eigen slaapkamer. Dit huis ligt op loopafstand van het paviljoen (en voor de vrije dagen) op loopafstand van het strand!

Interesse?

Laat je gegevens achter!

Vragen?

Ik weet het antwoord!

Dawn Groenendijk