Redenen om voor Covebo te werken

Vaak doen mensen denigrerend over uitzendbureaus. Eén van de bekendste vooroordelen is dat je alleen tijdelijk werk krijgt en dat het werk beneden je opleidingsniveau is. Daarnaast wordt er ook vaak nog gedacht dat er weinig wordt betaald. Deze vooroordelen willen wij graag uit de wereld helpen. 

Als uitzendbureau willen we er juist voor zorgen dat jij de functie krijgt die bij je past. Jij kunt hierbij zelf aangeven wat jouw wensen zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid bij Covebo om opleidingen en cursussen te volgen. Om je een beter beeld te geven hebben we de voordelen van werken voor Covebo voor jullie kort samengevat.

“Bij Covebo kun je gewoon jezelf zijn”

Als je voor Covebo werkt is het heel normaal om in je werkkleding aan te komen, je hoeft geen mantelpakjes of kostuums te dragen. Dus je kunt gewoon lekker jezelf zijn! Ook staat de koffie altijd voor je klaar. Daarnaast spreken wij onze kandidaten nog op het kantoor, hierdoor krijgen we een gevoel bij de medewerker en kunnen we ook kijken naar bedrijfsculturen.

“Gewoon Goed Geregeld”

Bij Covebo is alles Gewoon Goed Geregeld. Wij zorgen er voor dat werknemers niets te kort komen. Dit betekent dat er per functie wordt gekeken naar wat er nodig is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Bij bepaalde functies verzorgt Covebo de werkkleding en het gereedschap. Wanneer er geen eigen vervoer is, zorgt Covebo bij bepaalde functies ook voor vervoer.

“Wij spreken de taal van onze medewerkers”

Wij zijn net even iets anders dan andere uitzendbureaus. De focus van Covebo ligt voornamelijk op de bouw en technieklogistiekproductie en office. Wij proberen daarom ook te voldoen over alle kennis op het gebied van deze specifieke vakgebieden. Wat ook heel fijn is dat er een aantal collega’s zijn die zelf gewerkt hebben in de verschillende vakgebieden. Hierdoor spreken wij de taal van onze medewerkers.

“Verschillende projecten”

Covebo werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers, bestaande uit grote en kleine bedrijven. Houd jij van regelmaat en structuur? Dan pas jij misschien beter in een groot bedrijf! Voel jij je beter thuis in een kleiner bedrijf? Dan houden wij hier gewoon rekening mee! De projecten van de opdrachtgevers lopen uiteen. Hierdoor komen werknemers niet snel zonder werk te zitten. Een aantal recente voorbeelden hiervan hebben wij per vakgebied hieronder voor jou op een rij gezet:

Bouw en techniek: Renovaties van hostels, het bouwen van nieuwbouwwijken en luxe villa’s.
Logistiek: Ambachtelijke bakkerij, cosmetica, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen fabrikant.
Productie: Hierin werken wij o.a. samen met internationale supermarktketens, de chocolade industrie en een raamdecoratie producent.
Office: Bij deze functies zijn de opdrachtgevers heel uiteenlopend, dit kan bij een bowlingcenter of zelfs een zorgboerderij zijn.

“Waardevol voor jou en voor je CV”

Waar jij misschien ook wel eens tegen aan bent gelopen is dat bedrijven vaak kandidaten zoeken met veel werkervaring. Tijdelijk aan de slag gaan voor Covebo kan daarom een oplossing zijn. Het is namelijk heel waardevol voor jou omdat je werkervaring op doet en je kunt het ook nog eens goed gebruiken voor je CV.

“Zo kom je er gemakkelijk achter of je het werk wel leuk vindt”

Naast het feit dat je werkervaring op doet, kom je er als starter achter of je het werk wel echt leuk vindt of juist helemaal niet. Mocht het werk je niet bevallen, dan heb je nog altijd de mogelijkheid om een andere functie uit te proberen. Onze recruiters selecteren dag in dag uit mensen voor bepaalde banen. Zij weten als geen ander wat bij jou past, welke cultuur, bedrijfsomvang e.d. Misschien willen ze je wel tips geven over hoe je jouw CV kunt ophelderen.

“Netwerken is altijd goed”

Netwerken is helemaal van deze tijd! Dit is daarom ook nog een ander voordeel als je voor Covebo komt werken. Wij beschikken over een groot aantal opdrachtgevers, deze bestaan uit zowel grote en kleine bedrijven. Als je er voor zorgt dat jij indruk maakt, dan ben jij de eerste waar ze aan denken als ze een vast iemand nodig hebben! Ook kom je veel mensen in je werk tegen, waardoor je een netwerk op kunt bouwen. Geen ongemakkelijke borrels, maar gewoon op het werk. (Oud)-collega’s horen misschien via-via dat ergens een vacature openstaat en kunnen je op die manier aan een baan helpen.