2 min24 december 2020

Covebo’s online kerst levert mooi bedrag op voor 3 goede doelen

De traditionele Covebo Kerstbomendag kon dit jaar, zoals veel evenementen niet doorgaan. Maar een decembermaand zonder Kerstbomendag is voor Covebo’s klanten en relaties haast niet meer denkbaar. Daarom werd kerst dit jaar anders aangepakt. Klanten en relaties kregen een online kerstbeleving aangeboden in combinatie met een offline kerstpakket dat werd bezorgd. Daarin vonden zij niet alleen leuke cadeautjes voor zichzelf en hun kinderen, maar konden ze ook meedoen aan een loterij én kregen zij de mogelijkheid om op kosten van Covebo een goed doel te steunen.

Covebo stelde voor deze kerstactie €10.000,- ter beschikbaar en de bezoekers van de kerstwebsite mochten hun stem uitbrengen op 1 van 3 geselecteerde goede doelen. Het Nationaal Ouderenfonds, het Ronald McDonald Kinderfonds en de Voedselbank. Op basis van het aantal stemmen dat de goede doelen kregen is de €10.000,- verdeeld. Dankzij de stemmen maakt Covebo €6100- over aan het Ronald McDonald Kinderfonds, €2000,- aan de Voedselbank en €1900,- aan het Nationaal Ouderenfonds!

Juist in een jaar als dit vindt Covebo het belangrijk om niet alleen de klanten en relaties in het zonnetje te zetten, maar om juist ook oog te hebben voor mensen die het zwaar hebben. Met deze donatie hopen we een steentje bij te kunnen dragen.

Uiteraard gaan we volgend jaar voor een Covebo Kerstbomendag zoals iedereen van ons gewend is. Op een gezellige locatie, schouder aan schouder met onze klanten genieten van entertainment, goed eten en drinken én elkaars gezelschap, om dan samen hopelijk terug te kijken op een succesvol jaar waarin we corona er met zijn allen onder hebben gekregen én plannen te maken voor een nóg mooier jaar!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

WTZA: wat verandert er voor jou als (zorg)zzp'er?

1 min30 november 2021

ABU CAO voor uitzendkrachten 2022

2 min25 november 2021

Werkstress? 6 tips om er vanaf te komen!

3 min15 november 2021

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

ABU CAO voor uitzendkrachten 2022

2 min25 november 2021

Werken als loodgieter: hét oog voor detail

2 min28 oktober 2021

De Covebo Challenge – even terugblikken

2 min13 oktober 2021