3 min22 mei 2024

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

Bij Covebo, waar het werk, gewoon goed geregeld is, vinden Rick en Thomas het belangrijk om elke dag met plezier naar je werk te gaan. En dit is ook wat zij graag terugzien bij de mensen die werken bij en voor Covebo.  

Even voorstellen
Wij stellen ons graag eerst even voor. Wij zijn Rick en Thomas en allebei 6 en 5 jaar in dienst bij Covebo. Begonnen bij de vestiging in Barneveld en inmiddels zijn wij samen werkzaam bij Covebo Veenendaal. Waar Rick werkt als vestigingsmanager en Thomas als teammanager.  Ondernemerschap zit echt in ons bloed. Wij zien kansen waar andere obstakels zien en zetten die graag om naar succes. Allebei waren wij toe aan een nieuwe uitdaging oftewel een nieuwe sector die wij geheel eigen kunnen maken met onze unieke usp’s. Zo zijn wij begonnen met de verkeersbranche waarbij wij direct zagen dat er een enorme vraag naar is vanuit klanten maar ook vanuit de kandidaten. Zij hebben echt behoefte aan een partij die betrouwbaar is en waar zij op kunnen rekenen. 

Waar wij voor staan
Met onze enorme drive om klanten volledige te ontzien, klaar te staan wanneer het nodig is en onze winnaarsmentaliteit, gaan wij samen met onze klanten voor het beste resultaat
Maar ook wanneer het niet nodig is staan wij klaar, puur uit oprechte interesse. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze externe medewerkers staan wij klaar. Om hen volledige te faciliteren in hun baan maar vooral hun werkgeluk te vinden. 

 Wij hebben de eerste verkeersregelaars al blij kunnen maken met verschillende opdrachten maar ook onze opdrachtgevers met onze enthousiaste verkeersregelaars. Want onze mensen die staan voor hun vak. 

Onze dienst
Wij zoeken niet alleen vakkundige kandidaten die beschikken over de juiste certificeringen, we gaan verder dan dat. Onze kandidaten verstaan hun vak en zijn al jarenlang actief in de branche. Zij weten exact wat er van hen verwacht wordt en naast alle standaard werkzaamheden, doen zij graag dat stapje extra. Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk en onze medewerkers stralen dit ook ook uit.  Door de veelzijdigheid binnen de branche weten wij snel te schakelen en kan je bij ons terecht voor de volgende functies: 

  • Beroepsverkeersregelaars: zij regelen alles omtrent het verkeer bij calamiteiten, wegwerkzaamheden, bouwplaatsen en (on)verwachten verkeersdrukte. 
  • Evenementenverkeersregelaars: zij coördineren alles omtrent het event wat betreft verkeer. Voor voorspoedige en soepele doorstroom. 
  • Parkeerwacht: zij voorzien van de in- en uitstroom van auto's, zodat de beschikbare plaatsen optimaal benut worden. 
  • Servicemedewerkers: Zij worden belast met de verantwoordelijkheid van het verlenen van diverse diensten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en deelnemers een positieve eerste indruk ontvangen. 
  • Hospitality medewerkers: zij ademen gastvrijheid en zijn inzetbaar bij ontvangsthallen, recepties of begeleiden de gasten naar de juiste bestemming.

Functies en branches
De mogelijkheden binnen de verkeer sector zijn groot. Zo zijn wij actief binnen de volgende branches: 

  • Bouw en infra: wij zorgen voor een veilige en soepele doorloop van jouw medewerkers op de bouwplaats. Wij denken graag mee en zetten onze kennis en expertise hiervoor in. 
  • Evenementen: zo zijn wij onder andere inzetbaar bij festivals, sportevenementen, concerten, markten, feestdagen en amusement gelegenheden. 
  • Luchthavens, sportclubs en verzamelgebouwen: Hierin verzorgen wij de servicemedewerkers, parkeerwacht en hospitality medewerkers.  
  • Calamiteiten: Bij ongevallen of als er met spoed verkeersbegeleiding nodig is zijn onze verkeersregelaars inzetbaar. 

Samenwerking
Een open en transparante samenwerking, daar kan je op rekenen bij Covebo. Wij zijn een betrouwbare partij met meer dan 20 jaar ervaring binnen de uitzendbranche. Wij streven naar een samenwerking voor de langere tijd. Binden graag klanten aan ons die dezelfde visie hebben; Werk. Gewoon goed geregeld. Zo zorgen wij er samen voor dat wij elkaar en de kandidaten verder blijven ontwikkelen en doorgroeien. 

 Wij zijn een laagdrempelige organisatie die vanuit Veenendaal landelijk opereert. Het contact is altijd direct met jouw vaste contactpersoon, zorgende voor een optimale samenwerking. Wij waarderen onze klanten en organiseren jaarlijks een volleybaltoernooi in Veenendaal en in de winter de kerstbomendag.  

 "Wij zijn we beide niet zo goed in sales en doen we liever ons verhaal rondgaan over hoe “goed” wij het kunnen regelen. Maar mocht je nou graag klant willen worden, ja dan ontnemen we jou die kans zeker niet en komen we graag langs voor een bakje koffie. Wat ook nog eens makkelijk is, we drinken beide onze koffie graag zwart"

Meer informatie

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023

Het minimumuurloon komt eraan. Wat betekent dit voor u als klant van Covebo?

2 min16 oktober 2023