Op zoek naar bouwpersoneel?

De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van haar belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Inmiddels heeft Covebo Bouw zich vanuit de professionaliteit van de geboden dienstverlening ontwikkeld tot een gewaardeerde speler, waar kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid als kerncompetenties gelden.

Bouwpersoneel nodig?
Of bel direct

Vakmannen in bouw

en facilitaire dienstverlening

Een grote opdracht binnengehaald of een deadline die nadert? Bij Covebo bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: Covebo is het antwoord! Naast de vakmannen met een vakopleiding in de bouw, kan Covebo u ook voorzien van slopers, bouwopruimers, asbestsaneerders of hoveniers. Gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden!

Ons bouwkundig personeel bestaat uit mannen die weten wat vakmanschap inhoudt, die uitstralen dat het meer is dan een optelsom van diploma’s en werkervaring. Echt vakmanschap is een mentaliteit, je bent trots op je werk en het uiteindelijke resultaat, daar sta je voor!

Het is onze taak om deze vakmensen voor u binnen handbereik te krijgen. Omdat onze interne medewerkers beschikken over een ruime ervaring in de bouw, zijn zij als geen ander in staat u in contact te brengen met de vakman die het beste bij uw opdracht past.

Personeel nodig?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!


Veiligheid en certificering

staan hoog in het vaandel

Wij bieden onze klanten graag zekerheid. Door het correct uitvoeren van alle wettelijke, financiële en fiscale plichten voldoet Covebo Bouw aan de door de overheid en brancheorganisaties gestelde eisen. De VCU certificering van Covebo Bouw en de VCA certificering van onze medewerkers op de projecten bieden daarbij een veilig gevoel voor opdrachtgevers. Ook dit is Gewoon Goed Geregeld!