Tegelzetters

Bent u op zoek naar vakkundige tegelzetters of tegelaars? Het liefst vakmensen die ervaring hebben met renovatie projecten, nieuwbouw of utiliteit? Covebo kan op korte termijn vakmensen leveren die voor kwaliteit gaan. Covebo beschikt namelijk over een groot netwerk dat bestaat uit vakkundige tegelzetters. Of het gaat om vloeren of wanden, keramische tegels of natuursteen of specialistisch werk in complexe vormen, Covebo helpt u verder! Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 088-1410780.

 

Onze tegelzetters

wat kunt u van hen verwachten?

Onze tegelzetters zijn verantwoordelijk voor het betegelen van zowel vloeren als wanden door middel van lijmen en het zetten van tegels in specie. Dit kan gaan om renovatieprojecten, nieuwbouw of utiliteit. De tegelzetter bekleedt wanden en vloeren. Meestal gebeurt dit met keramische tegels, maar ook het verwerken van tegels van natuursteen en glas behoren tot de mogelijkheden. Onze tegelzetters kunnen zowel binnen als buiten, in én om woningen en gebouwen aan de slag.

Ook specialistisch tegelzwerk zoals het betegelen van trappen, complexe rondingen en zwembaden behoort tot de taken van onze medewerkers. Onze vakkracht heeft oog voor detail en secuur en veilig werken staat bij hem voorop. Onze vakervaren tegelzetters:

  • Hebben een afgeronde MBO opleiding op niveau 2
  • Beschikken over aantoonbare ervaring als tegelzetter
  • Hebben ervaring met renovatie, nieuwbouw en utiliteit
  • Zijn in het bezit van geldig VCA
  • Hebben een goede lichamelijke conditie
  • Kunnen onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden werken

Laat uw gegevens achter of bel naar 0881410780

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!