Onze profielen in de techniek

Technisch personeel gezocht? Goede vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan (projectmatige) inzet van technische specialisten toe en is bovendien de kwaliteit van technici doorslaggevend voor de totale kosten van een opdracht. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt is Covebo u graag van dienst!

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 088-1410780.

Op zoek naar technisch personeel?

wij hebben het antwoord

Covebo verzorgt voor u de werving en selectie van zowel Nederlands als internationaal technisch en industrieel personeel. Heeft u op korte termijn een loodgieter, lasser of ander gekwalificeerd personeel nodig voor uw bedrijf? Vanwege ons netwerk en eigen Covebo wervingskantoren in het buitenland zijn wij in staat om naast Nederlandse, ook buitenlandse vakkrachten in te zetten om uw opdracht zo goed mogelijk te vervullen!

Graag zoekt Covebo met u naar de beste oplossing om flexibel personeel in te zetten voor uw bedrijf. Wilt u werken op uitzendkrachten of via detachering? Is het voor een korte periode of juist voor langer termijn? Is er meer scholing of begeleiding nodig? Covebo regelt het. ‘Gewoon goed geregeld’ betekent namelijk dat u er blind op kunt varen dat het voor elkaar komt, met échte vakmensen.

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!


Test & Trainingscentrum

onze vakkrachten worden getest