informatieanalist

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-076711
Vind jij het geweldig om aan backend-systemen te werken en meerdere processen en systemen naadloos te integreren? Sluit je dan aan bij House of Covebo
Vacature informatieanalist Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij iemand die zich graag verdiept in het koppelen van systemen en het naadloos integreren van processen? Heb jij vooral een grote dosis nieuwsgierigheid naar alles wat zich afspeelt rondom processen en de koppelingen van applicaties? Dan is het tijd om je aan te sluiten als Informatieanalist bij House of Covebo!

In deze rol fungeer je als de verbinder tussen de wereld van business en IT. Het is jouw missie om de bedrijfsprocessen van House of Covebo naar nieuwe hoogten te tillen en deze soepel te vertalen naar technologische oplossingen. Je zorgt ervoor dat onze gebruikers niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst optimaal worden gefaciliteerd. Als schakel tussen de (interne) stakeholders en het team ben jij degene die wensen en eisen omtovert tot kraakheldere requirements. Je vertaalt de huidige en toekomstige werkwijzen naar levendige beschrijvingen van de processen en een functioneel ontwerp.

Waar zijn we naar op zoek?

Om onze groei en digitalisering verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een gedreven informatieanalist met expertise in integratie - een specialist die diverse systemen naadloos verbindt middels Boomi Integration Software, API's, JSON en XML. Jouw rol is essentieel: je analyseert bedrijfsbehoeften, vertaalt ze naar technische oplossingen en implementeert integraties voor een optimale synergie tussen applicaties en systemen. Een kans binnen een innovatieve club met groeimogelijkheden!

Je maakt de samenhang inzichtelijk doordat je complexe bedrijfsprocessen uitwerkt op een manier die voor iedereen toepasbaar is. Je vertaalt de gekozen oplossingsrichtingen door naar een begrijpelijke IT-oplossing.

Kortom, een zeer uitdagende functie binnen een organisatie met veel innovatie en kansen en mogelijkheden.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Wij zijn House of Covebo, een familie van ambitieuze bedrijven in arbeidsbemiddeling. Elke dag gaan ruim 10.000 mensen uit binnen- en buitenland via ons aan de slag. En wij? Wij zorgen dat werk, en alles eromheen, goed geregeld is.   

Inmiddels bestaat onze familie uit een mooie club ondernemende bedrijven: Aanpakkers, Covebo, Effect, EU Facility Services, Eurojob, FID, Fygi, Logi-technic, MAATT, PRAN, Verder in Techniek en VNOM. We zijn ervan overtuigd dat positiviteit altijd wint, dat vrijheid je grootste verantwoordelijkheid is en dat je samen je beste zelf kunt zijn. Dat is wat ons verbindt. 

Bij House of Covebo bepalen we je niet hoe je je werk moet doen. Ga het maar gewoon doen. Bij ons werken ondernemende types. Durvers en doeners. We werken op onze eigen manier en weten zo al jaren te groeien. Natuurlijk lukt niet alles. Ook dat hoort erbij, maar we staan altijd voor elkaar klaar. We vieren graag onze successen. En soms vieren we zelfs onze fouten, als we er maar van leren. Zo maken we samen ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.

Terug informatieanalist Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij House of Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt House of Covebo jou:

 • Salaris tussen de €3.250 en €4.000 obv fulltime en afhankelijk van jouw opgedane kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Auto van de zaak
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen) én een extra Diversiteitsdag
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid behoort)
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s onder werktijd
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Daarnaast heb jij:

 • vooral een grote dosis nieuwsgierigheid naar alles wat zich afspeelt rondom processen en de koppelingen van applicaties
 • het vermogen om snel nieuwe vaardigheden te leren en informatie tot je te nemen
 • HBO werk- en denkniveau; een afgeronde Hbo- of Wo opleiding richting procesmanagement en/of IT, is een bonus
 • een aantal jaren werkervaring als informatieanalist, functioneel applicatiebeheerder of procesmanager.
 • de beheersing over de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Terug informatieanalist Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren