Informatieanalist

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-076711
Vind jij het geweldig om aan backend-systemen te werken en meerdere processen en systemen naadloos te integreren? Sluit je dan aan bij House of Covebo
Informatieanalist - Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij iemand die zich graag verdiept in het koppelen van systemen en het naadloos integreren van processen? Heb jij vooral een grote dosis nieuwsgierigheid naar alles wat zich afspeelt rondom processen en de koppelingen van applicaties? Dan is het tijd om je aan te sluiten als Informatieanalist bij House of Covebo!

In deze rol fungeer je als de verbinder tussen de wereld van business en IT. Het is jouw missie om de bedrijfsprocessen van House of Covebo naar nieuwe hoogten te tillen en deze soepel te vertalen naar technologische oplossingen. Je zorgt ervoor dat onze gebruikers niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst optimaal worden gefaciliteerd. Als schakel tussen de (interne) stakeholders en het team ben jij degene die wensen en eisen omtovert tot kraakheldere requirements. Je vertaalt de huidige en toekomstige werkwijzen naar levendige beschrijvingen van de processen en een functioneel ontwerp.

Waar zijn we naar op zoek?

Om onze groei en digitalisering verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een gedreven informatieanalist met expertise in integratie - een specialist die diverse systemen naadloos verbindt middels Boomi Integration Software, API's, JSON en XML. Jouw rol is essentieel: je analyseert bedrijfsbehoeften, vertaalt ze naar technische oplossingen en implementeert integraties voor een optimale synergie tussen applicaties en systemen. Een kans binnen een innovatieve club met groeimogelijkheden!

Je maakt de samenhang inzichtelijk doordat je complexe bedrijfsprocessen uitwerkt op een manier die voor iedereen toepasbaar is. Je vertaalt de gekozen oplossingsrichtingen door naar een begrijpelijke IT-oplossing.

Kortom, een zeer uitdagende functie binnen een organisatie met veel innovatie en kansen en mogelijkheden.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Wij zijn House of Covebo, een familie van ambitieuze bedrijven in arbeidsbemiddeling. Elke dag gaan ruim 10.000 mensen uit binnen- en buitenland via ons aan de slag. En wij? Wij zorgen dat werk, en alles eromheen, goed geregeld is.   

Inmiddels bestaat onze familie uit een mooie club ondernemende bedrijven: Aanpakkers, Covebo, Effect, EU Facility Services, Eurojob, FID, Fygi, Logi-technic, MAATT, PRAN, Verder in Techniek en VNOM. We zijn ervan overtuigd dat positiviteit altijd wint, dat vrijheid je grootste verantwoordelijkheid is en dat je samen je beste zelf kunt zijn. Dat is wat ons verbindt. 

Bij House of Covebo bepalen we je niet hoe je je werk moet doen. Ga het maar gewoon doen. Bij ons werken ondernemende types. Durvers en doeners. We werken op onze eigen manier en weten zo al jaren te groeien. Natuurlijk lukt niet alles. Ook dat hoort erbij, maar we staan altijd voor elkaar klaar. We vieren graag onze successen. En soms vieren we zelfs onze fouten, als we er maar van leren. Zo maken we samen ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.

Informatieanalist - Nijkerk - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij House of Covebo in Nijkerk krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest.

 Onze arbeidsvoorwaarden in het kort: 

  • Bruto startsalaris vanaf € 3250,00 tot € 4000,00 per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling.
  • Een laptop en een leaseauto.
  • 26 vrije dagen op fulltime basis maar dit kunnen er meer worden (door bijv. een diversiteitsdag)
  • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is.  
  • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s. 

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar de andere voordelen van werken bij House of Covebo? Bekijk ze hier! En in het Engels.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Daarnaast heb jij:

  • vooral een grote dosis nieuwsgierigheid naar alles wat zich afspeelt rondom processen en de koppelingen van applicaties
  • het vermogen om snel nieuwe vaardigheden te leren en informatie tot je te nemen
  • HBO werk- en denkniveau; een afgeronde Hbo- of Wo opleiding richting procesmanagement en/of IT, is een bonus
  • een aantal jaren werkervaring als informatieanalist, functioneel applicatiebeheerder of procesmanager.
  • de beheersing over de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren