Manager Learning Development

Nijkerk HBO 32 uur Beleid en bestuur V-092967
Enthousiaste en ervaren manager L&D gezocht! Breng jij onze organisatie naar een hoger niveau van leren en ontwikkelen?
Vacature Manager Learning Development Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

House of Covebo in Nijkerk zoekt een enthousiaste en ervaren manager learning & development die onze organisatie naar een hoger niveau van leren en ontwikkeling gaat tillen! In deze uitdagende rol ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van de leerbehoeftes, het ontwerpen van innovatieve leerprogramma’s en het implementeren van effectieve ontwikkelingsinitiatieven. Samen met ons team werk je aan het verbeteren van de vaardigheden en kennis van onze collega’s. Wil jij jouw passie voor L&D inzetten binnen een dynamische omgeving waar je écht impact kunt maken? Dan is dit jouw kans! We bieden een stimulerende werksfeer waar jouw expertise en creativiteit wordt gewaardeerd. Maar dat is nog niet alles…

De functie

Als manager learning & development pak je het voortouw binnen het team en ben je onderdeel van een omgeving die vestigingen faciliteert in het behalen van ambitieuze doelstellingen als het gaat om leer- en ontwikkeloplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van leerbehoeften, het ontwikkelen van trainingsprogramma's en het onderhouden van sterke relaties met stakeholders binnen onze organisatie. Onze focus ligt op de ontwikkeling van sales, recruitment, wet- en regelgeving, management en digitale skills. Ben jij net zo enthousiast als wij en ga je altijd voor nóg beter en meer? Dan zou dit zomaar eens een hele mooie match kunnen zijn!

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je helpt bij de uitvoering van het jaarplan voor L&D, waar de focus ligt op het analyseren van de L&D data, het evalueren van onze trainers, trainingen en e-learnings.
 • Je adviseert en ondersteunt de directie en het managementteam bij L&D-vraagstukken.
 • Je werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau om de L&D-doelen te realiseren.
 • Je bouwt en onderhoudt relaties met diverse belanghebbenden om betrokkenheid bij L&D-initiatieven te bevorderen.
 • Je herkent behoeften vanuit de business, begrijpt leerdoelen en ontwikkelingsbehoeften, en vertaalt deze naar concrete L&D-initiatieven.
 • Je komt proactief met nieuwe ideeën en past je aan aan veranderende omstandigheden.
 • Je ontwikkelt en geeft trainingen en stelt effectieve leerlijnen voor.
 • Je werkt aan het opstellen van duidelijke leerlijnen en ontwikkelingsprogramma's.
 • Je verkent mogelijkheden om de L&D-afdeling verder te ontwikkelen.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Wij zijn House of Covebo, een familie van ambitieuze bedrijven in arbeidsbemiddeling. Elke dag gaan ruim 10.000 mensen uit binnen- en buitenland via ons aan de slag. En wij? Wij zorgen dat werk, en alles eromheen, goed geregeld is.

Inmiddels bestaat onze familie uit een mooie club ondernemende bedrijven: Aanpakkers, Covebo, Effect, EU Facility Services, Eurojob, FID, Fygi, Logi-technic, MAATT, PRAN, Verder in Techniek en VNOM. We zijn ervan overtuigd dat positiviteit altijd wint, dat vrijheid je grootste verantwoordelijkheid is en dat je samen je beste zelf kunt zijn. Dat is wat ons verbindt.

Bij House of Covebo bepalen we je niet hoe je je werk moet doen. Ga het maar gewoon doen. Bij ons werken ondernemende types. Durvers en doeners. We werken op onze eigen manier en weten zo al jaren te groeien. Natuurlijk lukt niet alles. Ook dat hoort erbij, maar we staan altijd voor elkaar klaar. We vieren graag onze successen. En soms vieren we zelfs onze fouten, als we er maar van leren. Zo maken we samen ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.

Terug Manager Learning Development Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij House of Covebo in Nijkerk krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

 • Bruto startsalaris vanaf € 4.000,00 tot € 5.000,00 per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een laptop en een leaseauto
 • 26 vrije dagen op fulltime basis maar dit kunnen er meer worden (door bijv. een diversiteitsdag)
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als manager learning development kun je vooral jezelf zijn bij House of Covebo in Nijkerk, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg, bent oplossingsgericht en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Daarnaast heb jij:

 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een (soortgelijke) brede L&D-rol
 • Goede kennis in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingsprogramma’s binnen een operationele organisatie
 • Ervaring in project- en stakeholdermanagement
 • Ervaren in trainingen geven? Geweldig! We zien graag dat onze manager L&D direct in contact staat met onze collega's om direct bij te dragen aan hun ontwikkeling door groepstrainingen te geven.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels
 • Minimaal 32-40 uur per week beschikbaar
Terug Manager Learning Development Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Wil je weten met wie je gaat samenwerken? Als onderdeel van ons team zul je nauw samenwerken met een enthousiast, betrokken en hardwerkend team, waaronder een L&D adviseur, een L&D medewerker en een L&D content specialist. Jouw leidinggevende zal de HR manager zijn, die je zal ondersteunen en begeleiden in deze uitdagende rol. Kortom, een dynamisch en leuk team waarin jouw bijdrage van onschatbare waarde zal zijn!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren